ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

f.re.e: Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή

18:41 - 11 Φεβ 2022 | Επιχειρήσεις
f.re.e: Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή
Στις 22–26.02.2023 θα λάβει χώρα η επόμενη έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, f.re.e, μετά την απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου να μην πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση.

O Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, έχοντας προηγούμενα στενή επικοινωνία με τους εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι, στη f.re.e λαμβάνουν μέρος ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, με την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Great Exhibitions, να διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο επί σειρά ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την f.re.e., κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στην Αθήνα, στο τηλ.: 210 64 19 037 καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr ή στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.free-muenchen.de.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.