ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Gizelis Robotics: Στηρίζει τις διακρίσεις της ομάδας Ερμής Σχηματαρίου

19:36 - 12 Μαϊ 2022 | Επιχειρήσεις
Gizelis Robotics: Στηρίζει τις διακρίσεις της ομάδας Ερμής Σχηματαρίου
H Gizelis Robotics ως υπερήφανος χορηγός του Γυμναστικού Συλλόγου Ερμής Σχηματαρίου συγχαίρει τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ για την κορυφαία διάκριση της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Εθνικής και της πανάξιας ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η κατάκτηση του τίτλου για τον Ερμή σφραγίστηκε με μια όμορφη εκδήλωση - γιορτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου 2022, στην έδρα του στο Σχηματάρι Βοιωτίας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά.

Ο κ. Παναγιώτης Λάγιος, CTO & cofounder της Gizelis Robotics που εκπροσώπησε την εταιρία στην εκδήλωση δήλωσε: «Η Gizelis Robotics, ως ενεργός πολίτης, στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στη νέα γενιά του Σχηματαρίου. Η διαρκής πρόοδός της αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή. Με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς  και με αγάπη για την περιοχή που μας φιλοξενεί, στηρίζουμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Ερμής Σχηματαρίου και αγκαλιάζουμε την προσπάθεια των νέων παιδιών που στελεχώνουν την Ομάδα Μπάσκετ του Ερμή, υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Νίκου Οικονόμου. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε φέτος  ο Ερμής. Στηρίζουμε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, γιατί πιστεύουμε σε μια Ελλάδα που πρωταγωνιστεί, που έχει μάθει να δουλεύει ομαδικά και που αποδεικνύει στο «γήπεδο» ότι όταν θέλεις κάτι πολύ... ΓΙΝΕΤΑΙ!»

Ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Οικονόμου δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Ευάγγελο Γκιζελή και τους ανθρώπους της Gizelis Robotics, για τη διαρκή  ενθάρρυνση και την υποστήριξη στην ομάδα μπάσκετ του Ερμή. Η μεγάλη διάκριση που πετύχαμε στη φετινή σεζόν, με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις της ομάδας, επιβραβεύει το όραμα μας  και την προσπάθεια να πάμε ψηλά τον ελληνικό αθλητισμό. Εμπνεόμαστε και εμείς από την δυναμική και το όραμα της Gizelis Robotics, που επενδύει στις δυνατότητες του πιο πολύτιμου κεφαλαίου που διαθέτει η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα: του ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον καλό αγώνα προς όφελος  των νέων παιδιών και της κοινωνίας του Σχηματαρίου.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.