ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Autohellas: Νέο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ o Φ. Κωστελέτος

19:55 - 15 Μαρ 2023 | Επιχειρήσεις
Autohellas: Νέο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ o Φ. Κωστελέτος
Την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος, ανακοίνωσε σήμερα (15/3) η Autohellas.

Ειδικότερα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει την από 25η Ιανουαρίου 2023, εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα του κ. Φίλιππου Κωστελέτου ως νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Σπυρίδωνα (Σπύρου) Φλέγγα.

O κ. Φίλιππος Κωστελέτος έχει τριακονταετή εμπειρία σε εταιρείες ιδιωτικών επενδύσεων και διοικητικές επιτροπές και είναι ιδρυτής της Stemar Capital Partners (SCP), μίας επενδυτικής εταιρείας που εστιάζει σε πλατφόρμες μακροχρόνιων επενδύσεων.

Διετέλεσε προηγουμένως Πρόεδρος των Διεθνών δραστηριοτήτων της Colony Capital, μίας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης ακινήτων και επενδύσεων. Στο παρελθόν, διετέλεσε επικεφαλής Ευρώπης της TPG, ηγετικής εταιρείας ιδιωτικών επενδύσεων παγκοσμίως, καθώς και μέλος της Διεθνούς Διοικητικής Επιτροπής και της Επιτροπής Επενδύσεων της TPG. Πριν από αυτό, ο κ. Κωστελέτος υπήρξε μέλος της Διοικητικής Επιτροπής στην Investcorp, ηγετική εταιρεία σε εναλλακτικά επενδυτικά προϊόντα. Προηγουμένως, κατείχε θέσεις στην JP Morgan Capital, στην JP Morgan’s Private Equity Group και στην Morgan Stanley.

Ο κ. Κωστελέτος είναι Ανεξάρτητος Διευθυντής, Πρόεδρος των επιτροπών Αμοιβών και Διενέξεων, και μέλος της επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αξιολογήσεων στην RIT Capital Partners. Είναι πρόεδρος στην Mistral Fertility και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Digital Care, Vangest Group και Generation Home. Είναι Ανώτερος Σύμβουλος στην εταιρεία Blackstone Group.

Ο κ. Κωστελέτος είναι μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου για τις Διεθνείς Δραστηριότητες και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη στο πανεπιστήμιο Yale.

Eίναι κάτοχος πτυχίου από το τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Yale απ’όπου αποφοίτησε με έπαινο (magna cum laude), καθώς και κάτοχος MBA από το πανεπιστήμιο Columbia.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.