ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεισε τα Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης

14:07 - 26 Μαϊ 2023 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Έκλεισε τα Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης
Έπειτα από 5 χρόνια λειτουργίας ο γνωστός σεφ, Άκης Πετρετζίκης αποφάσισε να κλείσει την εταιρεία εστίασης που είχε συστήσει με την ονομασία, Kitchen Lab.

Κατόπιν τούτου, κλείνουν τα τρία καταστήματά της σε Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή καθώς και το Kitchen Lab Corner στο Σύνταγμα.

Έχει μάλιστα ήδη αναρτηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) η σχετική απόφαση προκειμένου να τεθεί η «KITCHEN LAB ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» σε λύση και να προχωρήσει η εκκαθάρισή της. Σύμφωνα όσα αναφέρονται στο ΓΕΜΗ, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Σημειώνεται πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες όσον αφορά στο προσωπικό το οποίο έχει αποζημιωθεί, ενώ η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα η εταιρεία Kitchen Lab το 2021 εμφάνισε 894.819,80 ευρώ έναντι 911.618,17 το 2020.

Ωστόσο, η εταιρεία είχε μεγάλα λειτουργικά έξοδα και απαιτούσε επίσης πάρα πολύ προσωπικό χρόνο από τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος θυμίζουμε πλέον έχει και δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεφ έχει ιδρύσει τώρα μία νέα εταιρεία που θα επικεντρωθεί περισσότερο στις υπηρεσίες catering, αλλά και τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.