ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το UberTAXI στη Θεσσαλονίκη

13:02 - 05 Μαϊ 2021 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Το UberTAXI στη Θεσσαλονίκη
Την επέκταση των υπηρεσιών της στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τα ταξί της πόλης ανακοινώνει η Uber, η παγκόσμια εφαρμογή μετακινήσεων που σας επιτρέπει να πάτε οπουδήποτε θέλετε με ασφάλεια και άνεση μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, από το 2014 η υπηρεσία UberΤΑΧΙ έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες χρήστες στην Αθήνα. Πλέον, η εφαρμογή της Uber είναι διαθέσιμη και στη Θεσσαλονίκη.

«Χαιρόμαστε πολύ που θα επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της συνεργασίας μας με τα ταξί της πόλης θα προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της», αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ.

Η λειτουργία της Uber είναι πολύ απλή. Αφού εγκαταστήσετε το app και καταχωρήσετε τα στοιχεία σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσετε τον προορισμό σας και να ζητήσετε μία νέα διαδρομή. Στη συνέχεια, επιλέγετε το ταξί και εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξής του, ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, το μοντέλο του αυτοκινήτου και οι απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.