• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Τσιμέντα & Ορυκτά

ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ- Πανεπιστήμιο Πατρών: Συνεργασία για την κατασκευή κοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και το Πανεπιστήμιο Πατρών υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για την κατασκευή ενός σύγχρονου και ενεργειακά αποδοτικού κτηρίου, που θα λειτουργεί ως κοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, παρέχοντας τις υποδομές σε νέους επιστήμονες να αναπτύξουν επιχειρηματικά καινοτόμες ιδέες.

ΤΙΤΑΝ: Επικυρώνει τους νέους στόχους μείωσης εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου

Ο Όμιλος TITAN ανακοινώνει ότι οι ανανεωμένοι στόχοι του για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (GHG) έως το 2030 επικυρώθηκαν από την πρωτοβουλία Science Based Targets (SBTi) ως συμβατοί με τα επίπεδα μειώσεων που απαιτούνται για τη συγκράτηση της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη στους 1,5°C.

ΤΙΤΑΝ: Αύξηση 8,7% στα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

Αύξηση των πωλήσεων του Ομίλου ΤΙΤΑΝ κατά 31,6% σε €1.661,8 εκ. το εννεάμηνο του 2022, με ισχυρή αύξηση κατά 41,8% το τρίτο τρίμηνο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Ο όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ χορηγεί υποτροφίες αριστείας και το 2023

Ο όμιλος επιβραβεύει τους αριστούχους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στηρίζοντας «Έναν άθλο ακόμα για τους νέους».

ΗΡΑΚΛΗΣ: Εισέρχεται στην εναλλακτική διαχείριση των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών-Κατεδαφίσεων

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει σήμερα (3/11) την είσοδό του στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ, ΠΕΔΜΕΔΕ ECO.

 

Έντονη δραστηριοποίηση για την προβολή και ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου

Ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος του κλάδου των μαρμάρων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης (Σ.Ε.Μ.Μ.Θ.) προχώρησε σε δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ενέργειες το τελευταίο διάστημα με σκοπό την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου.

Η ΤΙΤΑΝ σχεδιάζει επενδύσεις €15 εκατ. στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης

Επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία σχεδιάζει στο εργοστάσιο της Νέας Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ, με στόχο μεταξύ άλλων την περαιτέρω μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, αλλά και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, όπως η μηχανική μάθηση, στη διαδικασία παραγωγής.

Μεθοδικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας της Ικτίνος

Η Ικτίνος κινείται με πλάνο και μεθοδικότητα και ψάχνει συνεχώς νέους πελάτες και αγορές για να διοχετεύσει τα ελληνικά μάρμαρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αναπτύσσει ανταγωνιστική τεχνολογία δέσμευσης CΟ2 στην παραγωγή τσιμέντου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δραστηριοποιείται ενεργά στη διαμόρφωση των τεχνολογικών εξελίξεων σχετικά με τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος. Με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα – πλαίσιο HORIZON EUROPE, ο Όμιλος συμβάλλει στις εξελίξεις της εφαρμοσμένης έρευνας σε καίρια περιβαλλοντικά θέματα.

Στην 4η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα σε εξαγωγές ακατέργαστου μαρμάρου

Στο Materiality section (Τμήμα Υλικού) του Architects Talk 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου, στο Build expo Greece του εκθεσιακού χώρου Metropolitan Expo, με επιμέλεια από την Design Ambassador, σε συνεργασία με το Archisearch, συμμετείχε η Ιουλία Χαϊδά, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Ικτίνος.

Θετική η Κομισιόν στην επανάχρηση σχιστόλιθου στο Πήλιο

«Πράσινο φως» για την επανάχρηση του σχιστόλιθου στο Πήλιο έδωσε ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας, Βιργκίνιους Σινκεβίτσιους, απαντώντας σε γραπτή ερώτηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ-Science For You: Αναπτύσσουν ηλεκτρονική εφαρμογή για παιδιά με αναπηρία

Πιστός στη δέσμευσή του να συμβάλει στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και να βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας, ιδίως στα παιδιά, που έχουν ανάγκη, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχωρά σε συνεργασία με τον οργανισμό Science For You (SciFY), με στόχο την ουσιαστική στήριξη των παιδιών με αναπηρία και την ισότιμη συμμετοχή τους στην ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και κάθε πτυχή της ζωής, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΙΤΑΝ: Στο ΣΕΚΕΕ εντάχθηκε το καινοτόμο έργο H2CEM

Το καινοτόμο έργο H2CEM του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, το οποίο αφορά στην παραγωγή και χρήση πράσινου υδρογόνου για την παραγωγή ενέργειας στη βιομηχανία τσιμέντου, εντάσσεται πλέον στο Σημαντικό Έργο Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος (ΣΕΚΕΕ – Important Project of Common European Interest,IPCEI). 

σελίδα 1 από 29
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman