• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Τσιμέντα & Ορυκτά

ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ

Ελληνικός Χρυσός: Εξαιρετικά αποτελέσματα στην αξιολόγηση Towards Sustainable Mining

Η Ελληνικός Χρυσός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που σημείωσε στην πρώτη της αξιολόγηση συμμόρφωσης έναντι των προτύπων του πλαισίου «Προς μία Βιώσιμη Μεταλλευτική Δραστηριότητα» (Towards Sustainable Mining - TSM) της Ένωσης Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων του Καναδά (Mining Association of Canada - MAC), της οποίας αποτελεί μέλος μέσω της μητρικής της Eldorado Gold.

Mermeren: Πρόθεση υποβολής δημόσιας προσφοράς από την Παυλίδης

Σε ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει ότι η Παυλίδης Μονοπρόσωπη ΑΕ Μάρμαρα - Γρανίτες προτίθεται να υποβάλει δημόσια προσφορά, προέβη η Mermeren.

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ συμβάλλει στην υλοποίηση του «The Ellinikon»

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ συμβάλλει στην υλοποίηση του «The Ellinikon» με την υπερσύγχρονη μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στον Μητροπολιτικό Πόλο του Ελληνικού, στην Αττική. Με τη βέλτιστη αλυσίδα εφοδιασμού τσιμέντου και αδρανών υλικών και τη νέα μονάδα, ο Όμιλος, πιστός στη δέσμευσή του για βιώσιμες κατασκευές, θα υποστηρίξει τους πελάτες του στην υλοποίηση ενός εκ των πλέον εμβληματικών έργων αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη.

Παυλίδης ΑΕ: Δημόσια προσφορά για τις μετοχές της Mermeren

Σε δημόσια προσφορά για όλες τις μετοχές της Mermeren ανακοίνωσε ότι προχωρά η Παυλίδης Μονοπρόσωπη ΑΕ Μάρμαρα – Γρανίτες.

Ο Χριστόφορος Παυλίδης παίρνει πίσω την «Παυλίδης Μάρμαρα Γρανίτες»

Η ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της εξαγοράς 100% των μετοχικών συμφερόντων της DOLIT INVESTMENTS από τον Χριστόφορο Παυλίδη, σηματοδοτώντας την επανάκτηση όλων των εταιρειών του ομίλου.

Mermeren: Καθαρά κέρδη 6,129 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο

Για την περίοδο από την 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2023, η Mermeren Kombinat AD Prilep, επέτυχε έσοδα από πωλήσεις ύψους €13.105.445, πράγμα που συνιστά μείωση ύψους 8,01% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Όμιλος Τιτάν: Υπερδιπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο- «Άλμα» 145,2%

Τα οικονομικά μεγέθη του για το εξάμηνο δημοσίευσε σήμερα (27/7) ο όμιλος Τιτάν, με τα κέρδη να «εκτοξεύονται» εξαιτίας της εντυπωσιακής αύξησης του EBITDA.

Τα αιτήματα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης προς τον Πρωθυπουργό

Την επίλυση χρόνιων προβλημάτων και εμποδίων που παρακωλύουν σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο του Μαρμάρου ζητά με επιστολή του στον Πρωθυπουργό ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης.

ΤΙΤΑΝ: Επενδύσεις σε πράσινες τεχνολογίες με εφαρμογή στον κατασκευαστικό κλάδο

Τη Venture Capital πρωτοβουλία του, που αποσκοπεί στην προώθηση της καινοτομίας στο οικοσύστημα των κατασκευών, ανακοινώνει ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ο Όμιλος στοχεύει να επενδύσει έως $40 εκατομμύρια μεσοπρόθεσμα και να συνάψει συνεργασίες για την ενίσχυση της αναπτυξιακής του στρατηγικής.

 

Ταμείο Καινοτομίας ΕΕ: Επέλεξε έργο δέσμευσης CO2 του Oμίλου TITAN

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε το πρωτοποριακό έργο δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα «IFESTOS» του Ομίλου ΤΙΤΑΝ που θα υλοποιηθεί στην Ελλάδα, για προετοιμασία συμφωνίας χρηματοδότησης. Η επιλογή αυτή έγινε στο πλαίσιο της τρίτης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για έργα μεγάλης κλίμακας από το Ταμείο Καινοτομίας της ΕΕ. Το εν λόγω έργο, το μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη, θα προωθήσει περαιτέρω την υλοποίηση του προγράμματος μείωσης εκπομπών CO 2 του Ομίλου, θα επιταχύνει την πράσινη μετάβαση του κλάδου και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση τεχνολογιών δέσμευσης άνθρακα σε ολόκληρη την ήπειρο.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Νισύρου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, αναλαμβάνει να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες όλων των κατοίκων της Νισύρου, μέσω της υπηρεσίας Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican.

Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων: Εμπόδια στην ανάπτυξη του εξορυκτικού κλάδου

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του, αλλά και να εκθέσει τα προβλήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη του εξορυκτικού κλάδου έστειλε ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων.

ECOPlanet: «Πράσινη» σειρά τσιμέντων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Πιστός στη δέσμευσή του για τη μετάβαση σε έναν κλιματικά ουδέτερο και αειφόρο κατασκευαστικό κλάδο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει την «πράσινη» σειρά τσιμέντων ECOPlanet. Πρόκειται για ολοκληρωμένη σειρά τσιμέντων με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα και υψηλές επιδόσεις που προσδίδει προστιθέμενη αξία στις αειφόρες κατασκευές.

σελίδα 1 από 33
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman