ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

COSMOTE Insurance: Online ασφάλεια σε λίγα λεπτά από κορυφαίες ασφαλιστικές Κύριο

12:00 - 16 Ιαν 2023 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
COSMOTE Insurance: Online ασφάλεια σε λίγα λεπτά από κορυφαίες ασφαλιστικές
Τα τελευταία χρόνια η εξοικείωση των καταναλωτών με τα ψηφιακά εργαλεία και η εκρηκτική άνοδος στη χρήση του internet, έδωσαν ώθηση στην ηλεκτρονική ασφάλιση. Η ευκολία, η ταχύτητα, η ευελιξία, οι χαμηλές τιμές, τα εξατομικευμένα συμβόλαια, αλλά και η πληθώρα καλύψεων, είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Reporter Inside Information Magazine - Δεκέμβριος 2022

Μια τέτοια «έξυπνη» ασφαλιστική λύση είναι και το COSMOTE Insurance, η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, που βρίσκεται σταθερά σε ανοδική τροχιά και επεκτείνεται δυναμικά.

Το COSMOTE Insurance εδώ και τέσσερα χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας, και σκάφους.

Απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο και σε συνεργασία με 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, φέρνει την ασφαλιστική αγορά στο κινητό τους. Με μερικά μόνο κλικ στο cosmoteinsurance.gr οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν online ανάμεσα σε πολλά προγράμματα και να επιλέξουν τις παροχές που επιθυμούν, προσθέτοντας ή αφαιρώντας καλύψεις και τροποποιώντας τη διάρκεια ασφάλισης.

Βρίσκοντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής, διαμορφώνουν οι ίδιοι το ασφαλιστήριό τους και το λαμβάνουν άμεσα στο email τους. Και μάλιστα με τη σιγουριά της εγγύησης χαμηλότερης τιμής. Ταυτόχρονα, έμπειροι και πιστοποιημένοι σύμβουλοι ασφαλίσεων είναι δίπλα τους καθημερινά, όλο το 24ωρο, για να λύσουν κάθε απορία και να τους βοηθήσουν.

Η διαφάνεια στη σύγκριση προϊόντων και η ασφάλεια των συναλλαγών είναι μερικά ακόμα πλεονεκτήματα του COSMOTE Insurance.

Παράλληλα μέσα από μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία οι επισκέπτες του site μπορούν να γνωρίζουν πάντα ποιες είναι οι καλύτερες τιμές ασφάλισης στην αγορά και να εξοικονομούν χρήματα. Εξίσου σημαντικός είναι και o mobile first σχεδιασμός της εφαρμογής, που αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία του καταναλωτή. Ακόμα, με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρέχεται δωρεάν υπηρεσία νομικών συμβουλών σε περίπτωση ατυχήματος και υπηρεσία παρακολούθησης πορείας αποζημίωσης από εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης αποζημιώσεων. Και όλα αυτά με την εγγύηση που φέρει το όνομα COSMOTE.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:46 - 16 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.