ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΣΠ:Ζητά στοχευμένη ενίσχυση του λιανεμπορίου όπως σε εστίαση και τουρισμό

12:14 - 10 Νοε 2021 | ΕΜΠΟΡΙΟ
ΕΣΠ:Ζητά στοχευμένη ενίσχυση του λιανεμπορίου όπως σε εστίαση και τουρισμό
Στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης του λιανεμπορίου στα πρότυπα της εστίασης και του τουρισμού ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς.

Ο ΕΣΠ απέστειλε στον κ. Γεωργιάδη την  ακόλουθη επιστολή:

«Κύριε Υπουργέ,

Δεδομένων των νέων εξελίξεων και του κλίματος ανασφάλειας και αγωνίας που υπάρχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιθυμούμε να καταθέσουμε την πρότασή μας, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος επιβίωσής τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε ένα στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης του λιανεμπορίου, στα πρότυπα της εστίασης και του τουρισμού, ώστε να υπάρξει ισόρροπη και ισότιμη  αντιμετώπισή του.

 Άλλωστε οι συνθήκες: 

✓ του αδιαθέτου εποχικού εμπορεύματος και

✓ της διασύνδεσης λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου που και εκείνο πλήττεται με την σειρά του διαφοροποιούν τις εμπορικές επιχειρήσεις και κάνουν επιτακτική την ανάγκη στήριξής τους.

Τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που υπάρχει για τον χρόνο που τελικά θα απαιτηθεί για επιστροφή σε κάποιας μορφής κανονικότητα, απαιτούν νέες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.

Κύριε Υπουργέ,

Κάνουμε τεράστιες επιχειρηματικές και υγειονομικές προσπάθειες για να κρατήσουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά και γι αυτό θεωρούμε ότι η προσοχή και η θετική ανταπόκρισή σας, είναι απαραίτητες».

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:16 - 10 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.