ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΣΑ: 1ος «Διαγωνισμός εμπειρίας πελάτη» φυσικού & ηλεκτρονικού καταστήματος

13:47 - 06 Δεκ 2021 | ΕΜΠΟΡΙΟ
ΕΣΑ: 1ος «Διαγωνισμός εμπειρίας πελάτη» φυσικού & ηλεκτρονικού καταστήματος
Ολοκληρώθηκε το στάδιο υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στον «1ο Διαγωνισμό Εμπειρίας Πελάτη» που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών & το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των επιχειρήσεων που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μέσα από τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματά τους.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εμπορική κοινότητα αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, καθώς οι εγγραφές ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές μας εκτιμήσεις και ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες επιχειρήσεις!

Η αρχική αξιολόγηση θα γίνει από ομάδες τεταρτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου οι οποίοι ακολουθώντας οδηγίες και κριτήρια αξιολόγησης που έχουν θέσει οι καθηγητές τους, καλούνται να ζήσουν και να αξιολογήσουν οι ίδιοι την εμπειρία πελάτη, φέρνοντας για πρώτη φορά μέσω αυτού του Διαγωνισμού που στοχεύουμε να γίνει θεσμός, την  τριτοβάθμια εκπαίδευση σε επαφή με την πραγματική οικονομία.

Οι νικητές θα αναδειχθούν στη συνέχεια από κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους του Ε.Σ.Α, του Ο.Π.Α, καταξιωμένους επαγγελματίες και διακεκριμένες προσωπικότητες. Οι επιχειρήσεις που θα βραβευθούν θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε μία λαμπρή τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του νέου έτους καθώς και προβολή στα μέσα επικοινωνίας των διοργανωτών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.