ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΛΠΕ: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

11:29 - 22 Νοε 2022 | ΕΜΠΟΡΙΟ
ΣΕΛΠΕ: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Όπως ενημερώνει ο ΣΕΛΠΕ(Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος), στις 27 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

Μπορεί ο ΣΕΛΠΕ, να επικροτεί την πρωτοβουλία να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά για αυτή την Κυριακή ωστόσο η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), με απόφασή της, προκηρύσσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου, «ενάντια στην εμμονή της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης να λειτουργήσουν τα καταστήματα, χωρίς απολύτως καμία λογική», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Το υπόλοιπο κείμενο του ΣΕΛΠΕ αναφέρει ότι «την Παρασκευή 25/11/2022 (Black Friday) και την Δευτέρα 28/11/2022 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.