ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Performance Shipping: Πώληση του τελευταίου containership-Πλήρης δραστηριοποίηση στα tankers

15:18 - 21 Αυγ 2020 | Ναυτιλία
Performance Shipping: Πώληση του τελευταίου containership-Πλήρης δραστηριοποίηση στα tankers
H Performance Shipping, συμφερόντων του εφοπλιστή Συμεών Παληού, παραχώρησε προς πώληση το τελευταίο boxship του στόλου της, ολοκληρώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, την πλήρη μετάλλαξή της σε ιδιοκτήτρια tankers και δη aframaxes.

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή ήρθε σε συμφωνία για την πώληση του panamax Domingo, κατασκευής 2001, έναντι 5,6 εκατ. δολαρίων. Το πλοίο παραδόθηκε ήδη στο νέο του ιδιοκτήτη και η Performance Shipping αποτελείται πλέον από τέσσερα tankers τύπου aframax.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Μιχαλόπουλος σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την πώληση του τελευταίου containership του στόλου μας, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της μετατόπισής μας από τον κλάδο των containerships και τη μετατροπή μας σε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται αμιγώς στον κλάδο των tankers».

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλόπουλο, η εταιρεία εξετάζει ευκαιρίες ανάπτυξης, ενώ η συγκεκριμένη πώληση αυξάνει την ταμειακή της θέση σε περίπου 38 εκατ. δολάρια.

«Αυτό θα μας επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας στην αγορά δεξαμενόπλοιων aframax και να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας που είναι να εξελιχτούμε σε μία ηγετική, εισηγμένη εταιρεία tankers» κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:29 - 21 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.