ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιώργος Οικονόμου αποχώρησε από την Heidmar

21:00 - 11 Νοε 2020 | Ναυτιλία
Ο Γιώργος Οικονόμου αποχώρησε από την Heidmar
Ο Έλληνας εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου πούλησε την Heidmar, μία διεθνή εταιρεία διαχείρισης pool δεξαμενόπλοιων, με έδρα τις ΗΠΑ, στον Pankaj Khanna, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, χωρίς να διευκρινιστεί το ύψος της συμφωνίας.

Ο κ. Οικονόμου είχε αποκτήσει το 100% των μετοχών της Heidmar τον Ιούνιο του 2019, αφού η Morgan Stanley πούλησε το 49% στη DryShips, συμφερόντων του εφοπλιστή, έναντι 17 εκατ. δολαρίων. 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο κ. Khanna δήλωσε σχετικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την εξαγορά της Heidmar, ενός brand που είναι γνωστό στον κλάδο, με 36 χρόνια ιστορίας στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη φάση της αναδιάρθρωσης της εταιρείας, η οποία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο και μια ισχυρή, προς αξιοποίηση, πλατφόρμα».

Μετά την περσινή συμφωνία συνεργασίας με την Signal Maritime του Ιωάννη Μαρτίνου, η Heidmar είχε προχωρήσει στην ανακατασκευή της πλατφόρμας διαχείρισής της, εστιάζοντας σε suezmaxes, VLCCs και πλοία τύπου LR2 και σήμερα διαχειρίζεται 15 tankers.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:10 - 11 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.