ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Καναδάς ανακοινώνει νέους κανονισμούς για τα έρματα

17:02 - 25 Ιουν 2021 | Ναυτιλία
Ο Καναδάς ανακοινώνει νέους κανονισμούς για τα έρματα
Η κυβέρνηση του Καναδά έχει εισαγάγει νέους κανονισμούς αναφορικά με τα έρματα ενισχύοντας τους υφιστάμενους για τα καναδικά πλοία οπουδήποτε και αν πλέουν στον κόσμο, ενώ παράλληλα, τοποθετεί νέους κανόνες για τα πλοία στα καναδικά ύδατα.
 
Αναλυτικότερα, τα πλοία πρέπει από εδώ και στο εξής, να σχεδιάσουν τη διαχείριση του έρματος τους και να μειώσουν τον αριθμό των οργανισμών στο νερό έρματος, κάτι που επιτυγχάνεται συνήθως εγκαθιστώντας ένα σύστημα διαχείρισης του έρματος. 
 
Ταυτόχρονα, πρέπει να διαθέτουν ένα έγκυρο πιστοποιητικό, να διατηρούν αρχεία, καθώς και να είναι έτοιμα να ερωτώνται σχετικά και να περνούν από επιθεώρηση. Τα μικρότερα πλοία μπορούν να ακολουθήσουν μια ισοδύναμη προσέγγιση προσαρμοσμένη στις λειτουργίες και το μέγεθός τους.
 
Να σημειωθεί, πως οι εν λόγω νέοι κανονισμοί,  βασίζονται σε μια παγκόσμια προσέγγιση για τη διαχείριση του έρματος. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν τις υποχρεώσεις του Καναδά βάσει της Διεθνούς Σύμβασης για τον Έλεγχο και τη Διαχείριση του ύδατος του Έρματος και των Ιζημάτων των Πλοίων, 2004, και αντικατοπτρίζουν χρόνια συζητήσεων με τη βιομηχανία, επιστήμονες, μηχανικούς, νομοθέτες και ρυθμιστές των ΗΠΑ και διεθνείς εταίρους.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.