ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H MSC «συνδέεται» με άλλες πέντε αγορές container ship

15:55 - 28 Ιουν 2021 | Ναυτιλία
H MSC «συνδέεται» με άλλες πέντε αγορές container ship
Έχοντας προσθέσει περίπου 60 μεταχειρισμένα πλοία στο στόλο της, τους τελευταίους 10 μήνες, η Μεσογειακή Ναυτιλιακή Εταιρεία (MSC) δεν δείχνει κανένα σημάδι να επιβραδύνει την αγοραστική της αγορά με τους μεσίτες να αναφέρουν την απόκτηση πέντε ακόμη container ships.

Η Clarksons αναφέρει ότι η MSC αγόρασε το Bomar Resolve από την Borealis Maritime το οποίο κατασκευάστηκε το 2005 και έχει χωρητικότητα 2.474 teu, σε μια τιμή που δεν έχει γνωστοποιηθεί στο κοινό, και το Spring Mas χωρητικότητας 2,475 teu, κατασκευασμένο από την Temas Line για $29 εκατομμύρια.  

Επιπλέον,  σύμφωνα με την Clarksons, η MSC, νωρίτερα μέσα στο μήνα, αγόρασε σε χρόνο ρεκόρ, το Nordbaltic Reederei της Nord Klaus E Oldendorff, που κατασκευάστηκε το 2003, με χωρητικότητα 2.478 teu, το Alabama της Awilco με χωρητικότητα 2.225 teu, καθώς και το Schubert, της Borealis Maritime με χωρητικότητα 4.431 teu.  

«Η εξαιρετική επέκταση του ιδιόκτητου στόλου της MSC τους τελευταίους μήνες είναι άνευ προηγουμένου στην ιστορία της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χωρίς κανένας άλλος μεταφορέας να έχει αξιοποιήσει ποτέ τη μεταχειρισμένη αγορά σε τέτοια κλίμακα», δήλωσε η Alphaliner σε πρόσφατη έκθεση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.