ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιμάνι Βαλτιμόρης: 4 επιπλέον γερανοί για εξυπηρέτηση containerships

11:45 - 14 Σεπ 2021 | Ναυτιλία
Λιμάνι Βαλτιμόρης: 4 επιπλέον γερανοί για εξυπηρέτηση containerships
Μετά από ένα ταξίδι δύο μηνών, τέσσερις νέοι γερανοί εμπορευματοκιβωτίων NeoPanamax έφτασαν στο λιμάνι Helen Delich Bentley του θαλάσσιου τερματικού Seagirt της Βαλτιμόρης.

Οι γερανοί παραδόθηκαν από την Κίνα και τους παρέλαβαν αξιωματούχοι από το Τμήμα Μεταφορών του Μέριλαντ, η Λιμενική Διοίκηση του Μέριλαντ (MDOT MPA) και ο δημόσιος συνεργάτης του Ports America Chesapeake.

«Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για το λιμάνι της Βαλτιμόρης και για τους άνδρες και τις γυναίκες που αποτελούν το εξαιρετικό εργατικό δυναμικό», δήλωσε ο κυβερνήτης Λάρι Χόγκαν, ο οποίος επισκέφτηκε τους γερανούς καθώς έφταναν στο τελευταίο σκέλος του ταξιδιού τους.

«Η λειτουργία εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια και είναι έτοιμη να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη αυτών των νέων εξαιρετικά μεγάλων γερανών. Χάρη στην ομάδα MDOT MPA και τους συνεργάτες μας στο Port America Chesapeake, το λιμάνι της Βαλτιμόρης είναι σε θέση να συνεχίσει ως ένας από τους κορυφαίους οικονομικούς κινητήρες του Μέριλαντ», συνέχισε.

«Η Βαλτιμόρη είναι ήδη ένα από τα λίγα λιμάνια στην Ανατολική Ακτή ικανό να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο», δήλωσε ο Γκρεγκ Σλέιτερ, Γραμματέας της MDOT. «Αυτοί οι νέοι γερανοί θα επιτρέψουν στο λιμάνι να εξυπηρετεί δύο υπερβολικά μεγάλα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ταυτόχρονα, αυξάνοντας τη χωρητικότητά μας και δίνοντάς μας την ευκαιρία να αυξήσουμε τα έσοδα και τις θέσεις εργασίας που βοηθούν στην τροφοδότηση της οικονομίας του Μέριλαντ», κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:45 - 14 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.