ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Olympic Yacht Show: Η έκθεση πολυτελών yacht που προκαλεί αίσθηση

10:31 - 03 Οκτ 2021 | Ναυτιλία
Olympic Yacht Show: Η έκθεση πολυτελών yacht που προκαλεί αίσθηση
Επίσημα άνοιξε την 1η Οκτωβρίου τις πύλες του στο κοινό, το πρώτο Olympic Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από την ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA.
Πρόκειται για μία έκθεση πάνω από 80 μεσαίων και μεγάλων πολυτελών σκαφών, στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλαδή το νερό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, μιλώντας κατευθείαν με εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετέχουν.
 
Τα σκάφη, προορίζονται για πώληση ή εβδομαδιαία ενοικίαση, ενώ κάποια από αυτά, έλαβαν μέρος ως πρωτότυπα, μετά από την παραχώρηση των ιδιοκτητών τους. 
 
Να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κοινού ήδη από την πρώτη μέρα ήταν πολύ μεγάλη, ενώ το event τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού τομέα, ανάμεσά τους και ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Προκοπίου, ο οποίος μίλησε στα εγκαίνια και έκοψε και την κορδέλα, μαζί με τον κ. Γεράσιμο Γερολυμάτο, διοργανωτή του show και επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής.
 
Την παρουσία του έκανε αισθητή και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου παρευρέθηκε περνώντας σε ιδιώτες και εταιρείες, το μήνυμα ότι βρίσκεται δίπλα τους ως αρωγός, έτσι ώστε η εμπειρία τους με τα σκάφη να είναι η καλύτερη δυνατή. 
 
Το Olympic Yacht Show, θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στην Olympic Marine στο Λαύριο. Είναι μία αξιόλογη προσπάθεια ανάδειξης και ανάπτυξης αυτής της μορφής τουρισμού στη χώρα μας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.