ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίση στα πληρώματα: Νέο ταμείο παροχής επιχορηγήσεων σε ναυτικούς

17:19 - 07 Ιαν 2022 | Ναυτιλία
Κρίση στα πληρώματα: Νέο ταμείο παροχής επιχορηγήσεων σε ναυτικούς
Η Ναυτική φιλανθρωπική οργάνωση Sailors’ Society έχει ξεκινήσει ένα νέο ταμείο για την παροχή επειγουσών επιχορηγήσεων πρόνοιας για ναυτικούς και τις οικογένειές τους που έχουν απελπιστική ανάγκη.
Το Sea Change Fund δημιουργήθηκε ως απάντηση σε μια τεράστια αύξηση στις εκκλήσεις για βοήθεια της φιλανθρωπικής οργάνωσης, με τη ζήτηση για επιχορηγήσεις να αυξάνεται κατά 850% τους πρώτους 18 μήνες της πανδημίας.
 
Το ταμείο θα παρέχει μικρές πληρωμές έκτακτης ανάγκης στους ναυτικούς και τα εξαρτώμενα μέλη τους που ανταποκρίνονται στα κριτήρια επιχορήγησης, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση άμεσων αναγκών.
 
Η Sara Baade, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sailors’ Society δήλωσε: «Οι εκκλήσεις για υποστήριξη δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερες από τώρα. Ξεκινήσαμε το Sea Change Fund για να απαντήσουμε σε αυτές τις κραυγές, έτσι ώστε οι ναυτικοί και οι οικογένειές τους που χρειάζονται επείγουσα οικονομική βοήθεια για να πληρώσουν για φαγητό, ιατρικούς λογαριασμούς, σχολείο ή στέγη, να μπορούν να λάβουν υποστήριξη γρήγορα».
 
Η ασθένεια, η ανεργία και το πένθος έχουν αφήσει έναν αυξανόμενο αριθμό οικογενειών ναυτικών, οι οποίες ούτως ή άλλως είναι συχνά από υποβαθμισμένες περιοχές του κόσμου, να αγωνίζονται να εξασφαλίσουν φαγητό στο τραπέζι.
 
Οι επιχορηγήσεις γίνονται μέσω αίτησης και μπορούν να βοηθήσουν σε μια σειρά πιεστικών αναγκών πρόνοιας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας σε τρόφιμα και φάρμακα, έξοδα εκπαίδευσης ή σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως φυσική καταστροφή ή περιπτώσεις εγκατάλειψης.
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 17:20 - 07 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.