ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Maran Gas επεκτείνει συμφωνία συντήρησης πλοίων με τη Wärtsilä

19:25 - 03 Ιουν 2022 | Ναυτιλία
Η Maran Gas επεκτείνει συμφωνία συντήρησης πλοίων με τη Wärtsilä
Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Maran Gas Maritime και ο φινλανδικός τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä υπέγραψαν ανανέωση συμφωνίας βελτιστοποιημένης συντήρησης για 21 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Τα μέρη υπέγραψαν τη συμφωνία στις 3 Μαΐου 2022 με διάρκεια για πέντε επιπλέον έτη.

Όλα τα πλοία Maran Gas τροφοδοτούνται από κινητήρες διπλού καυσίμου Wärtsilä 50DF. 

«Η Wärtsilä έχει σχεδιάσει και εκτελέσει αποτελεσματικά τη συντήρηση των κινητήρων αυτών των πλοίων τα τελευταία πέντε χρόνια και έχει παράσχει πολύτιμη επιχειρησιακή υποστήριξη», δήλωσε η Maria Angelicoussis , Διευθύνουσα Σύμβουλος της Maran Gas.

«Η ανανέωση αυτής της συγκεκριμένης συμφωνίας με τη Maran Gas είναι μια ισχυρή έγκριση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρεται στους πελάτες μας μέσω των συμφωνιών κύκλου ζωής της Wärtsilä», πρόσθεσε ο Roger Holm , πρόεδρος ναυτιλιακής ενέργειας, Wärtsilä.

Οι δύο εταιρείες επιβεβαιώνουν την κοινή τους δέσμευση να εργαστούν για την επιτάχυνση της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Η Maran Gas Maritime είναι μέλος της Angelicoussis Shipping Group (ASGL). Ο στόλος των ASGL περιλαμβάνει δεξαμενόπλοια, πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου, πλοία μεταφοράς LNG και πλοία μεταφοράς LPG.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.