ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Navios Partners φτιάχνει στόλο... κορυφής με επιπλέον 36 bulkers Κύριο

12:42 - 28 Ιουλ 2022 | Ναυτιλία
Η Navios Partners φτιάχνει στόλο... κορυφής με επιπλέον 36 bulkers
Η Navios Maritime Partners αγοράζει τον στόλο χύδην ξηρού φορτίου 36 πλοίων από τη μητρική Navios Maritime Holdings για 835 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της ανάληψης τραπεζικών υποχρεώσεων ύψους 441,6 εκατομμυρίων δολαρίων, υποχρεώσεων μισθώσεων ναύλωσης bareboat και υποχρεώσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Ο στόλος χύδην ξηρού φορτίου 36 πλοίων αποτελείται από 26 ιδιόκτητα πλοία και 10 ναυλωμένα πλοία όλα με επιλογές αγοράς συνολικής χωρητικότητας 3,9 εκ dwt και μέσης ηλικίας 9,6 ετών. Οι προσθήκες ωθούν την Navios Partners να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος στόλος εταιρειών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ.

Η Navios Partners είπε ότι η κίνηση αποτελεί μέρος μιας πορείας μετάβασης προς έναν νεότερο, πιο αποδοτικό στόλο εκπομπών άνθρακα που υποστηρίζεται από την ευκαιριακή πώληση παλαιότερων πλοίων.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Navios Partners θα κατέχει και θα εκμεταλλεύεται στόλο 90 πλοίων χύδην ξηρού φορτίου, 49 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και 49 δεξαμενόπλοιων, συμπεριλαμβανομένων 22 νεότευκτων πλοίων που θα παραδοθούν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.