ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MIDA & Maersk σε συνεργασία για προώθηση επενδύσεων στη Μαλαισία

09:45 - 31 Αυγ 2022 | Ναυτιλία
MIDA & Maersk σε συνεργασία για προώθηση επενδύσεων στη Μαλαισία
Η AP Moller-Maersk (Maersk) υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με την Αρχή Ανάπτυξης Επενδύσεων της Μαλαισίας (MIDA), για την προώθηση επενδύσεων υψηλής ποιότητας στη Μαλαισία ως έναν από τους κόμβους εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ένωση Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

«Τα logistics είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας της Μαλαισίας. Συνδέοντας προμηθευτές με κατασκευαστές και καταναλωτές με επιχειρήσεις, υποστηρίζουμε την ανάπτυξη διαφόρων βιομηχανιών. Επικροτώ τη Maersk για τις συνεχείς προσπάθειές της να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάκαμψη της βιομηχανίας logistics», δήλωσε ο Sivasuriyamoorthy Sundara Raja, Διευθύνων Σύμβουλος της MIDA.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της Maersk στις υπηρεσίες logistics, μπορούμε να μετατρέψουμε τη Μαλαισία σε περιφερειακό κόμβο logistics στην Ένωση Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας, ενισχύοντας περαιτέρω την ανάπτυξη υποδομών και το ελεύθερο εμπόριο», πρόσθεσε ο Sivasuriyamoorthy Sundara Raja.

Η Maersk και MIDA θα συνεργαστούν για να προσελκύσουν επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας σε τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Να σημειωθεί ότι η Maersk Malaysia ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1975 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους με αντιπροσωπείες σε 12 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.