ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

South Carolina Ports: Oικονομική στήριξη $550 εκ. για έργα υποδομής

19:51 - 21 Οκτ 2022 | Ναυτιλία
South Carolina Ports: Oικονομική στήριξη $550 εκ. για έργα υποδομής
Με την ισχυρή υποστήριξη 550 εκατομμυρίων δολαρίων από τους εκλεγμένους ηγέτες της Νότιας Καρολίνας, η λιμενική αρχή South Carolina Ports (SC Ports) θα έχει σύντομα σιδηροδρομική γραμμή κοντά στην αποβάθρα και μια επιχείρηση φορτηγίδας στο εσωτερικό του λιμανιού.

Στα λιμάνια διατίθενται από τον Κυβερνήτη συνολικά 550 εκατομμύρια δολάρια για την πλήρη χρηματοδότηση αυτών των έργων, 400 εκατομμύρια δολάρια για τη σιδηροδρομική γραμμή και 150 εκατομμύρια δολάρια για τη λειτουργία της φορτηγίδας.

Στόχος του έργου είναι η διασφάλιση της ρευστότητας και της ικανότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στις 17 Οκτωβρίου, στελέχη της SC Ports και εκλεγμένοι αξιωματούχοι συγκεντρώθηκαν στο North Charleston για να γιορτάσουν το γεγονός.

«Αυτό το έργο ζωτικής σημασίας υποδομής θα ενισχύσει σημαντικά την ικανότητα της SC Ports, επιτρέποντας τις εισαγωγές και τις εξαγωγές να κινούνται γρήγορα μεταξύ της ηπειρωτικής χώρας και του λιμανιού του Τσάρλεστον», δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της SC Ports, Barbara Melvin.

Η SC Ports σημείωσε ότι σε συνεργασία με τους Palmetto Railways, Class I railroads CSX και Norfolk Southern, θα χρησιμοποιήσει το υπερσύγχρονο σιδηροδρομικό ναυπηγείο της για να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα των σιδηροδρόμων. Γερανογέφυρες τοποθετημένοι σε σιδηροτροχιές θα οδηγούν εμπορευματοκιβώτια πάνω και κάτω από τα τρένα, ενώ αναμένεται ότι σχεδόν 25.000 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής θα δημιουργήσουν χωρητικότητα 1 εκατομμυρίου σιδηροδρομικών ανελκυστήρων στη Φάση 1.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.