ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ναυπηγείο της Φινλανδίας παρέδωσε νέο κρουαζιερόπλοιο με LNG

18:48 - 05 Νοε 2022 | Ναυτιλία
Ναυπηγείο της Φινλανδίας παρέδωσε νέο κρουαζιερόπλοιο με LNG
Η φινλανδική ναυπηγική εταιρεία Meyer Turku παρέδωσε το κρουαζιερόπλοιο Carnival Celebration με κινητήρα LNG στην Carnival Cruise Line.

Αυτό είναι το δεύτερο πλοίο στην κατηγορία Excel της Carnival και παραδόθηκε εντός χρονοδιαγράμματος. Το κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει πολύ σύντομα το παρθενικό του ταξίδι.

Το πλοίο καθελκύστηκε στο Meyer Turku τον Φεβρουάριο του 2022. Η Carnival Corporation παρήγγειλε τα πλοία για τη θυγατρική της Carnival Cruise Line.

  • Μήκος: 344 μ
  • Πλάτος: 42 μ
  • Μικτή χωρητικότητα: 182.800
  • Επιβάτες: 5.374
  • Πλήρωμα: 1.735
  • Κράτος σημαίας: Παναμάς

Ο Tim Meyer , Διευθύνων Σύμβουλος της Meyer Turku, είπε ότι η παράδοση του πλοίου ήταν ξεχωριστή από πολλές απόψεις. «Καταρχάς, το πλοίο είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια της Carnival Cruise Line. Δεύτερον, το Carnival Celebration θα ξεκινήσει την υπηρεσία αμέσως μετά την παράδοση, υποδεικνύοντας ότι η ζήτηση για κρουαζιέρες ανακάμπτει πραγματικά». «Έχουμε τόσους πολλούς λόγους να γιορτάσουμε τώρα που το Carnival Celebration εντάχθηκε ως το 25ο πλοίο του στόλου μας. Τώρα, περισσότεροι επισκέπτες θα βιώσουν όλα όσα έφερε στην κρουαζιέρα το καινοτόμο Excel-class μας », δήλωσε η Christine Duffy, πρόεδρος της Carnival Cruise Line.

« Αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των 50ων γενεθλίων μας, ενώ παράλληλα ρίχνει φως στο λαμπρό μέλλον μας με πολύ περισσότερο ενθουσιασμό να έρθει!»

Με το ντεμπούτο του από τον επανασχεδιασμένο Terminal F στο PortMiami, το Carnival Celebration θα ενταχθεί μαζί με το αδερφό πλοίο Mardi Gras ως το δεύτερο πλοίο Carnival στον στόλο με σύστημα πρόωσης LNG.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:24 - 05 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.