ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Market Pass: Οι ημερομηνίες για τις επόμενες πληρωμές

13:27 - 11 Μαρ 2023 | Οικονομία
Market Pass: Οι ημερομηνίες για τις επόμενες πληρωμές
Μέχρι τις 15 Μαρτίου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα vouchers.gov.gr, προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το Market Pass.

Yπενθυμίζεται ότι υπάρχουν δύο τρόποι, προκειμένου να λάβει κανείς τα χρήματα, ο ένας είναι μέσω ψηφιακής κάρτας στο viva wallet και ο άλλος με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πώς κάνετε την αίτηση

Προκειμένου να κάνετε την αίτηση για το Market Pass εισέρχεστε στο vouchers.gov.gr με κωδικούς Taxisnet, συμπληρώνετε το κινητό σας καθώς και ένα email, ενώ με την συμπλήρωση των κωδικών ενημερώνεστε εάν η αίτησή σας εγκρίνεται ή απορρίπτεται.

Διορθώσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Μαρτίου, ενώ σημειώνεται ότι μόνο με την κατάθεση σε ψηφιακή κάρτα εξασφαλίζετε το 100% της επιδότησης.

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 15/3 η πληρωμή θα γίνει στις 20 Μαρτίου και αφορά το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Οι επόμενες πληρωμές πρόκειται να γίνουν την τρίτη ημέρα κάθε μήνα, ενώ η χρήση της ψηφιακής κάρτας θα γίνει έως τα τέλη Αυγούστου.

Τι γίνεται σε περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν επιλέξετε το ποσό να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα λάβετε το 80% της επιδότησης.

Οι πληρωμές σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν επίσης στις 20 Μαρτίου και αφορούν το τρίμηνο Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος με την επόμενη πληρωμή να γίνεται στις 3 Μαϊού.

Να σημειωθεί τέλος ότι τα χρήματα που μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό μπορούν να αξιοποιηθούν για οποιοδήποτε χρήση.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:31 - 11 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.