ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Market Pass: Νέες πληρωμές σήμερα για τις άυλες ψηφιακές κάρτες

11:36 - 03 Απρ 2023 | Οικονομία
Market Pass: Νέες πληρωμές σήμερα για τις άυλες ψηφιακές κάρτες
Εντός της ημέρας, και πλέον σε σταθερή βάση στις αρχές κάθε μήνα θα ξεκινά από τις τράπεζες η πίστωση των επιδομάτων Market Pass σε περίπου 700.000 δικαιούχους που έχουν επιλέξει να εισπράττουν την επιδότηση μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας στο κινητό τους τηλέφωνο.

Έτσι, οι δικαιούχοι αναμένεται σταδιακά να δουν τα ποσά στους ψηφιακούς λογαριασμούς τους ανάλογα με την τράπεζα που έχουν. Υπενθυμίζεται ότι η ενίσχυση αφορά τον μήνα Απρίλιο και κλιμακώνεται από 22 ευρώ για τον άγαμο έως και 100 ευρώ για οικογένειες πολυτέκνων.

Είναι ουσιαστικά η δεύτερη καταβολή που γίνεται και θα επαναλαμβάνεται σταθερά την τρίτη μέρα κάθε μήνα για τους χρήστες της άυλης ψηφιακής κάρτας.

Να σημειωθεί ότι τα ποσά που πιστώνονται στις ψηφιακές κάρτες μπορούν να διατεθούν για αγορές μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2023. Άρα, δεν, είναι απαραίτητο, να ξοδευτούν εντός του μήνα.

Η επόμενη πληρωμή Market Pass θα γίνει στις 3 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία και οι υπόλοιποι 2,3 εκατομμύρια δικαιούχοι, οι οποίοι δήλωσαν αριθμό ΙΒΑΝ, θα εισπράξουν μέσω κατάθεσης το επίδομα για ολόκληρη την τριμηνία Μαΐου-Ιουλίου, δηλαδή από 51 έως και 240 ευρώ ο καθένας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.