ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κυβερνητική απάντηση για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού με ελικόπτερο

14:42 - 27 Ιουλ 2020 | Πολιτική
Η κυβερνητική απάντηση για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού με ελικόπτερο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πραγματοποίησε πτήση με στρατιωτικό ελικόπτερο, προκειμένου να παραστεί στην παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου στην Επίδαυρο την Κυριακή. Ωστόσο, δικαιολόγησε την απόφαση αυτή.

Σστην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε σε σχετικό ερώτημα, σημειώνοντας πως «ο πρωθυπουργός πήγε το Σάββατο στην Πάρο με εμπορική πτήση και την Κυριακή πήγε από Αντίπαρο στην Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο». Σχολίασε, μάλιστα, ότι «είναι άλλο να διατίθενται για υποχρεώσεις και άλλο για ιδιωτικές επισκέψεις. Να κρίνει ο ελληνικός λαός ποιος τα χρησιμοποιούσε έτσι».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Κατ’ αρχάς η ενημέρωση των πολιτών: στον Πρωθυπουργό διατίθενται από την Πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου με βάση την ψήφο των πολιτών». Ο κ. Πέτσας επεσήμανε την ιδιαίτερη σημασία που είχε η παρουσία του στην Επίδαυρο, σε μια παράσταση που μεταδόθηκε μέσω livestreaming σε όλον τον κόσμο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.