ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι «σκέψεις» του υπουργείου Ανάπτυξης για χιονοδρομικά και πρακτορεία ΟΠΑΠ

12:58 - 20 Ιαν 2021 | Πολιτική
Οι «σκέψεις» του υπουργείου Ανάπτυξης για χιονοδρομικά και πρακτορεία ΟΠΑΠ
Η κυβέρνηση σχεδιάζει τα επόμενα βήματα, μετά από το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Χιονοδρομικά και πρακτορεία ΟΠΑΠ παίρνουν σειρά, όπως προκύπτει από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Χιονοδρομικά κέντρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους υπεύθυνους των χιονοδρομικών κέντρων την Τετάρτη(20/1) και αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον παράγοντα του χρόνου καθώς τα χιονοδρομικά δουλεύουν συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και γι΄αυτό η κυβέρνηση προσπαθεί να επισπεύσει τη σχετική απόφαση.

Ο υπουργός σημείωσε μάλιστα ότι θα μπορούσε να εξεταστεί μαζί με το άνοιγμα των χιονοδρομικών και το άνοιγμα των χώρων ενοικίασης στολών, με την είσοδο ατόμων με βάση τα τετραγωνικά μέτρα

ΟΠΑΠ πρακτορεία

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης με την σειρά τουάφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκονται στις επόμενες δραστηριότητες που θα επαναλειτουργήσουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αναφέροντας ότι, απασχολούν 20.000 προσωπικό.

Έκανε λόγο για επίσκεψη με ραντεβού στα πρακτορεία, αναφέρθηκε στο σχέδιο ιχνηλάτησης που έχει καταρτίσει ο ΟΠΑΠ και ανακοίνωσε ότι, υπάρχει έτοιμο σχέδιο που θα παραδοθεί στην Επιτροπή, για την επαναλειτουργία.

Εστίαση

Για την εστίαση είναι σαφές πως "δεν είναι ακόμα η ώρα της". Προκύπτει από όλες τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και ειδικών πως έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε για να φτάσουμε στο άνοιγμα της εστίασης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:40 - 20 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.