ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Διαξιφισμών» συνέχεια μεταξύ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Δήμου Αθηναίων

21:05 - 10 Μαϊ 2022 | Πολιτική
«Διαξιφισμών» συνέχεια μεταξύ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Δήμου Αθηναίων
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την εγκληματικότητα στην Αθήνα.

Το πρωί της Τρίτης (10/5) ο Δήμαρχος Αθηναίων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επεσήμανε την ανάγκη δραστικής αντιμετώπισης του μεγάλου προβλήματος ασφάλειας που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα. Ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται, ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας χαρακτηριστικά «τον παρακαλάω εδώ και έναν μήνα να συναντηθούμε»

Με αφορμή τις δηλώσεις Μπακογιάννη, κύκλοι του ΥΠΡΟΠΟ ανέφεραν ότι η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής και διερωτώνται γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο δήμαρχος. Στη συνέχεια, μάλιστα, το υπουργείο προέβη και σε επίσημη ανακοίνωση, κινούμενο στο ίδιο μήκος κύματος.

Από την πλευρά τους, πηγές του δήμου Αθηναίων απάντησαν στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ως εξής: «Ο Υπουργός ας περπατήσει στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για να δει και των κατοίκων τις πραγματικότητες. Ο Δήμαρχος θα τον συνοδεύσει και θα τον ξεναγήσει ευχαρίστως. Άλλη ανακοίνωση, δήλωση, ανάρτηση, δεν έχει. Δεν είναι δική μας δουλειά αυτή».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:54 - 10 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.