ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννης: Τέλος Ιουνίου η πλατεία Συντάγματος στη διάθεση των πολιτών

09:33 - 31 Μαϊ 2022 | Πολιτική
Μπακογιάννης: Τέλος Ιουνίου η πλατεία Συντάγματος στη διάθεση των πολιτών
Για τα έργα στην πλατεία Συντάγματος, τη βοήθεια των αστέγων και τον αναγκαίο ρόλο της αστυνομίας μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ειδικότερα, ο  κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι «τα έργα στην πλατεία Συντάγματος θα τελειώσουν τις επόμενες εβδομάδες και τέλος Ιουνίου η πλατεία θα είναι στη διάθεση των πολιτών», τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη έχει ξεκινήσει από προχθές η τοποθέτηση 24 νέων δέντρων στην κάτω πλατεία Συντάγματος τα οποία θα κάνουν και τη διαφορά.

Σχετικά με τους αστέγους, σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που είναι σε θέση να πει «ότι δεν υπάρχει άστεγος στην πόλη που να μην έχει ένα κρεβάτι και ένα πιάτο φαγητό, εφόσον βέβαια αυτός θελήσει».

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε, αλλά να τους παροτρύνουμε να δεχθούν βοήθεια».

Παράλληλα, επισήμανε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν κινητές μονάδες εποπτευόμενης χρήσης στην πόλη, ενώ τόνισε και τον αναγκαίο ρόλο της αστυνομίας σε αυτό.

Τέλος, ανέφερε ότι «δεν εννοούμε να κατεβαίνουν τα ΜΑΤ αλλά χρειαζόμαστε κοινοτική αστυνόμευση, χρειαζόμαστε τον αστυνομικό της γειτονιάς, γι’ αυτό και έχουμε ζητήσει την ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.