ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

18:49 - 22 Ιουν 2022 | Πολιτική
Τσίπρας: Κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Απόλυτα προεκλογική ήταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε λόγο χαρακτηριστικά για την «πρώτη ημέρα» της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει μιας «κρίσιμης εκλογικής μάχης».

Ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε στην άποψη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να πάει σε πρόωρες εκλογές, υπό το βάρος της διαχείρισης της ακρίβειας.

Σχολίασε ότι «δεν είμαστε τόσο μακριά από το σημείο μηδέν», υποστηρίζοντας ότι «η χώρα μας είχε την ατυχία να έχει τη χειρότερη δυνατή κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή». «Μια κυβέρνηση, που εν μέσω ακρίβειας, κοινωνικής ανασφάλειας αλλά και γεωπολιτικής αστάθειας, επιδεινώνει δραματικά αντί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες» «και την ίδια στιγμή διαφημίζει τον εαυτό της και το έργο της με όρους σχεδόν μεταφυσικής τελειότητας». «Η Αγία οικογένεια συμφερόντων που μας κυβερνά ζει το μύθο της τελειότητάς της», πρόσθεσε, εκφράζοντας την άποψη ότι «ήρθε καιρός, να βάλει η ελληνική κοινωνία ένα τέλος σ' αυτή την εφιαλτική τελειότητα».

Κάλεσε στο πλαίσιο αυτό τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μη χαλαρώσουν φέτος το καλοκαίρι και να οργώσουν την Ελλάδα για να κάνουν  γνωστές τις θέσεις του κόμματος.

Το δίλημμα των εκλογών σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα είναι: Πολιτική Αλλαγή και εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης χωρίς τέλος. 

Να σημειωθεί τέλος πως ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε ιδιαίτερα στην απλή αναλογική και εξέφρασε την άποψη πως παρά τα όσα λέει η ΝΔ, θα μπορούσε κάλλιστα να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας από την πρώτη Κυριακή.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:03 - 22 Ιουν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.