ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πλεύρης διέταξε ΕΔΕ για καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στο Παίδων

18:58 - 16 Νοε 2022 | Πολιτική
Ο Πλεύρης διέταξε ΕΔΕ για καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στο Παίδων
Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για παρενόχληση ανηλίκου από ανήλικο στο νοσοκομείο Π & Α Κυριάκου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, η ΕΔΕ θα διεξαχθεί προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες της μητέρας του ενός ανηλίκου, σύμφωνα με τις οποίες το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλο παιδί, μεγαλύτερο σε ηλικία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα 7χρονο αγόρι, που φιλοξενείται  στο νοσοκομείο, κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από έναν 14χρονο που επίσης φιλοξενείται εκεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 7χρονος αργά το βράδυ της Τρίτης επικοινώνησε με τη μητέρα του, λέγοντάς της πως ένας 14χρονος τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Σημειώνεται πως και τα δύο αγόρια φιλοξενούνται προσωρινά στο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, καθώς έχουν απομακρυνθεί από τα οικογενειακά τους περιβάλλοντα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 7χρονος στη μητέρα του, ο 14χρονος τον στρίμωξε σε μια τουαλέτα του νοσοκομείου και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για βιασμό η παρενόχληση.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα αργότερα το ίδιο βράδυ να εισβάλει στο νοσοκομείο ένας άνδρας, προσποιούμενος τον πατέρα του 7χρονου, ο οποίος, αφού έδειρε τον φύλακα και μπήκε στο κτίριο, βρήκε τον 14χρονο φερόμενο ως δράστη και τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο άνδρας, ο οποίος αποδείχτηκε τελικά νονός του 7χρονου, κατάφερε να εξαφανιστεί από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία.

Μάλιστα, και μια 13χρονη που φιλοξενείται στο Παίδων κατήγγειλε και τη δική της σεξουαλική κακοποίηση από τον 14χρονο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.