ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρδαλιάς από Λήμνο: Απέναντι στις απειλές απαντάμε με ψυχραιμία

11:20 - 21 Δεκ 2022 | Πολιτική
Χαρδαλιάς από Λήμνο: Απέναντι στις απειλές απαντάμε με ψυχραιμία
«Απέναντι στις απειλές, σε άναρθρες κραυγές, σε ανιστόρητες ρητορικές, απαντάμε με νηφαλιότητα, με ψυχραιμία και με ετοιμότητα», τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ολοκληρώνοντας τετραήμερη επίσκεψη σε ακριτικά νησιά και μικρονήσια του Αιγαίου, από το φυλάκιο «Πλάκας», στη Λήμνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τόνισε:

«Ολοκληρώσαμε σήμερα, εδώ στη Λήμνο, ένα οδοιπορικό 24 νησιών, με επισκέψεις σε 30 σχηματισμούς, μονάδες και φυλάκια, και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των ανδρών και γυναικών μας, που καθημερινά μοχθούν στις εσχατιές του Αιγαίου, στις εσχατιές της Πατρίδας, παραμένει υψηλό, παραμένει ξεχωριστό, με μοναδικό συναίσθημα αφοσίωσης και καθήκοντος στην Πατρίδα και στη Σημαία».

Όπως ανακοινώθηκε, χθες, ο υφυπουργός βρέθηκε σε Λέσβο, Λήμνο και Σαμοθράκη, όπου επισκέφθηκε τις έδρες της Τακτικής Διοίκησης 41ου Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη, των επιτηρητικών φυλακίων «Μήθυμνας» στη Λέσβο και «Πλάκας» στη Λήμνο.

Επίσης, επισκέφθηκε το ταχύ περιπολικό κατευθυνόμενων βλημάτων «Μυκόνιος», που βρίσκεται σε αποστολή στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου Αιγαίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:36 - 21 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.