ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Άσχετη με τις εκλογές η αύξηση του κατώτατου μισθού

15:32 - 01 Ιαν 2023 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Άσχετη με τις εκλογές η αύξηση του κατώτατου μισθού
Υποστηρίζει ότι η επιλογή έχει να κάνει με την έναρξη της τουριστικής σεζόν και τους πολλούς εργαζόμενους που απασχολούνται στον κλάδο

Στο Προεδρικό Μέγαρο για ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρέθηκε σήμερα Πρωτοχρονιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας, όπως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Ο πρωθυπουργός τόνισε στους δημοσιογράφους ότι η χθεσινή του (31/12) ανακοίνωση για αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου στα 751 ευρώ, δεν είναι σχετική με τη χρονική περίοδο που θα διεξαχθούν οι εκλογές του 2023. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιλογή να έρθει η αύξηση έναν μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τελειώνει τον πρώτο τρίμηνο τον Απρίλιο, αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:58 - 01 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.