ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπονοούμενα ΣΥΡΙΖΑ για «εκβιαζόμενο Ανδρουλάκη»- Έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

19:58 - 30 Ιαν 2023 | Πολιτική
Υπονοούμενα ΣΥΡΙΖΑ για «εκβιαζόμενο Ανδρουλάκη»- Έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαρρέουν το τελευταίο διάστημα πληροφορίες πως ο Νίκος Ανδρουλάκης "εκβιάζεται" απο την κυβέρνηση και γι' αυτό δεν "σηκώνει" το θέμα των υποκλοπών.

Η αρχή έγινε από δημοσίευμα του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος έγραψε πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε προτάσεις που του έγιναν από το ευρωκοινοβούλιο για να "σηκώσει" το θέμα. Την άποψη αυτή αναπαρήγαγε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος άφησε υπονοούμενα πως το Μαξίμου ενδεχομένως "κρατάει" από κάτι τον κ. Ανδρουλάκη.

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταμν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, είπε πως μια μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι προϊόν εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, που δια μέσω του εκπροσώπου του Δημήτρη Μάντζου απάντησε ως εξής:

"Τελικά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -νέα και παλαιά- έχουν το ίδιο ταλέντο στο να κάνουν τις λέξεις να χάνουν το νόημά τους. Πάμε, λοιπόν, ξανά και πιο απλά:

«Εκβιαζόμενος» δεν είναι εκείνος που ανέδειξε τη θεσμική εκτροπή, δεν είναι εκείνος που, μαζί με το κόμμα του, ακολούθησε κάθε διαθέσιμη θεσμική οδό στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, στη Βουλή των Ελλήνων και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την αποκάλυψη της αλήθειας, στο όνομα της Δημοκρατίας.

«Εκβιαζόμενοι» είναι όσοι βρίσκονται σήμερα «αιχμάλωτοι» των δικών τους επιλογών: Από τη μία, ο κ. Μητσοτάκης, που αντιμετωπίζει τη «Νέμεσι» των ρυπαρών δικτύων που οργάνωσαν τις υποκλοπές και τώρα τον εκδικούνται.

Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας που βλέπει στα πρόσωπα των κ.κ. Παππά και Καλογρίτσα τις αναμνήσεις να ξαναγυρίζουν και να θυμίζουν τα περασμένα, της δικής του Κυβέρνησης και στο μοίρασμα όχι μόνο τηλεοπτικών αδειών αλλά και μετοχών σε κανάλια.

Αυτή είναι η αμείλικτη αλήθεια.

Όλα τα άλλα σενάρια, που εναρμονισμένα διακινούν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσαπανίδου και οι κ.κ. Πολάκης και Βαξεβάνης, συνιστούν «θεωρίες συνωμοσίας»".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.