ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Καραμανλής- Δείτε live

11:27 - 20 Μαρ 2023 | Πολιτική
Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Καραμανλής- Δείτε live
Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα τοποθετηθεί για το δυστύχημα στα Τέμπη και την κατάσταση των σιδηροδρόμων ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κ. Καραμανλής προετοιμάζεται εδώ και καιρό για αυτή του την ομιλία συλλέγοντας έγγραφα, στοιχεία και συμβάσεις έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Αναμένεται έτσι να αναφερθεί στην περίφημη σύμβαση 717 και τι έχει γίνει, τι ισχύει για την τηλεδιοίκηση και τι ισχύει με τη σύμβαση με την Hellenic Train. Θα επιχειρήσει να απαντήσει επίσης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα επιχειρηματολογήσει αναφορικά με το ποια κυβέρνηση επένδυσε στον σιδηρόδρομο και ποια όχι, θα απαντήσει γιατί δεν μίλησε ως τώρα και θα αναφερθεί στις δικές του ευθύνες.

Η τοποθέτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή γίνεται παρουσία των υπουργών Μεταφορών και Υποδομών της τελευταίας δεκαετίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Χρήστου Σπίρτζη, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για την πορεία υλοποίησης της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση – σηματοδότηση. Παρών θα είναι επίσης ο υπουργός Επικρατείας που πλέον είναι αρμόδιος και για τις μεταφορές και υποδομές, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Δείτε ζωντανά

Τελευταία τροποποίηση στις 13:14 - 20 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.