ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Οι αλυσίδες έχουν τιμές σαν τις περσινές σε αρνί-κατσίκι

11:18 - 06 Απρ 2023 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Οι αλυσίδες έχουν τιμές σαν τις περσινές σε αρνί-κατσίκι
Σε σουπερμάρκετ για αυτοψία μετέβη σήμερα (6/4) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η τιμή για το αρνί και το κατσίκι είναι στα 9,90 ευρώ το κιλό.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός τόνισε ότι «στην υπουργική απόφαση είναι υποχρεωτικό να γράφεται η προέλευση, ενώ υπογράμμισε ότι στον «Γαλαξία» πωλείται κρέας εισαγωγής και στον «Μασούτη» ελληνικό. 

Παρά τις ανησυχίες ότι η τιμή θα ξεφύγει και θα ξεπεράσει τα 13 ευρώ, ο υπουργός τόνισε ότι «πετύχαμε να δώσουμε σε όλες τις αλυσίδες τιμές σαν τις περσινές». 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι υπάρχει απόλυτος έλεγχος από τη ΔΙΜΕΑ για τα τιμολόγια των σούπερ μάρκετ. «Ουδέποτε έχουν γίνει τόσοι έλεγχοι και τόσα πρόστιμα όσα επί θητείας μου», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. 

«’Οταν ανεβαίνουν οι τιμές με κατηγορείτε, όταν δεν ανεβαίνουν πάλι με κατηγορείτε», είπε ο κ. Γεωργιάδης και αναφέρθηκε σε διαδικτυακή συζήτηση με κτηνοτρόφους στους οποίους δήλωσε ότι σφάζουν στα 7 ευρώ για την Ιταλία, αλλά αν κάνουν το ίδιο και για την Ελλάδα, μιλούν για ζημιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.