ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ για κριτική ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!

22:03 - 12 Απρ 2023 | Πολιτική
ΝΔ για κριτική ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!
Ανακοίνωση-απάντηση στην αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα «γαλάζια ψηφοδέλτια» εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η αξιωματική αντιπολίτευση διατηρεί ακόμα στα δικά της ψηφοδέλτια τον Παύλο Πολάκη, τον Γιάννη Ραγκούση και το Νίκο Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι στην αντίστοιχη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τη μη συμπερίληψη του Θέμη Χειμάρα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, είχε τονίσει χαρακτηριστικά, πως υπάρχουν ακόμα πολλοί «Πάτσηδες» και «γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια του κυβερνητικού κόμματος.

Σε απάντησή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa «των 2.000 τη νύχτα» με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν!

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.