ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποφυλακίστηκε η Καϊλή: Με περιμένει η κόρη μου-O αγώνας συνεχίζεται

12:11 - 14 Απρ 2023 | Πολιτική
Αποφυλακίστηκε η Καϊλή: Με περιμένει η κόρη μου-O αγώνας συνεχίζεται
«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρους μου» δήλωσε η Εύα Καϊλή έξω από το σπίτι της στις Βρυξέλλες, όπου πήγε αμέσως μετά την αποφυλάκισή της και την απόφαση για κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, όπου βρισκόταν εδώ και τέσσερις μήνες, συνοδεία δύο αυτοκινήτων. 

Οι βελγικές αρχές εξασφάλισαν το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, το οποίο θα φέρει πάνω της στο εξής, για να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Εμφανώς ανακουφισμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, μετά από τεσσεράμισι και πλέον μήνες προσωρινής κράτησης στις φυλακές του Χάρεν, η Εύα Καϊλή δήλωνε μετά την επισημοποίηση της είδησης για την αποφυλάκισή της «περιμένω εναγωνίως για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες. θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου», έχοντας κερδίσει μια πρώτη, προσωπική μάχη σε έναν δικαστικό αγώνα, που τώρα αρχίζει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.