ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα στα σενάρια καταστροφής της χώρας

13:17 - 25 Απρ 2023 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα στα σενάρια καταστροφής της χώρας
Σε πολίτες στη Θήβα συνομίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας για ακόμα μια φορά τα διλήμματα των επερχόμενων εκλογών.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια που έκαναν το 2015», ενώ τόνισε ότι πρέπει «να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας».

«Γιατί επανήλθε αυτή η κουβέντα στο προσκήνιο; Διότι κάποιοι δεν έμαθαν τίποτα και δεν ξέχασαν τίποτα», υπογράμμισε ο ίδιος, σημειώνοντας: 

«Θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια πράγματα που έκαναν το 2015. Μας το λέει ξεκάθαρα ο κ. Βαρουφάκης, "δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε, μπορεί να κλείσουν και οι τράπεζες, να κρατικοποιήσουμε και την Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα αντικαταστήσουμε τα ευρώ σας με 'Δήμητρες'. Λοιπόν, του λέμε: να αφήσουμε τις σαχλαμάρες. Τέρμα τα παιχνίδια στις πλάτες των Ελλήνων. Να κλείσουμε την πόρτα σε όλα αυτά τα σενάρια καταστροφής της χώρας» τόνισε ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του.

«Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με έναν τρόπο μόνο, με το να είναι η Νέα Δημοκρατία πολύ ισχυρή στις κάλπες της 21ης Μαΐου», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι εξαγγελίες Τσίπρα δείχνουν τον βαθμό της υποκρισίας του»

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «άκουγα τον κ. Τσίπρα που πήγε χθες στην Κω. Θα σας πω για τι μίλησε και για τι δεν μίλησε. Λοιπόν, μας είπε: “ξέρετε, έχουμε πρόβλημα με τα συστήματα υγείας στα νησιά μας, με το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ιδιώτες γιατρούς, ειδικά στα νησιά για να υποστηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας”. Έλα, όμως, που αυτό το έχουμε ήδη ψηφίσει και το καταψήφισε όταν το φέραμε στη Βουλή. Για να δείτε το βαθμό της υποκρισίας. Ούτε αυτό δεν ήξερε». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.