ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης-Μετρό Θεσσαλονίκης: Aπό την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα

13:30 - 18 Μαϊ 2023 | Πολιτική
Μητσοτάκης-Μετρό Θεσσαλονίκης: Aπό την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα
Στο πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευση να παραδώσει στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο μετρό στην Ευρώπη, προστατεύοντας ταυτόχρονα και την πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά».

Ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην αφετηρία της γραμμής του μετρό, στον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και έφτασε μέχρι το αμαξοστάσιο της Πυλαίας, όπου έκανε επιθεώρηση στο κέντρο ελέγχου του μετρό.

«Όσοι μας συνόδευσαν σήμερα διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευση να παραδώσει στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο μετρό στην Ευρώπη, προστατεύοντας ταυτόχρονα και την πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά», είπε ο κ. Μητσοτάκης μόλις αποβιβάστηκε από το τρένο.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική ημέρα για την Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και «να περάσουμε από την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα ενός έργου που ξεκινά δοκιμαστική λειτουργία».

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις υποδομές, Γιώργο Καραγιάννη και τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Νίκο Ταχιάο.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:06 - 18 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.