ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρουλάκης: Έργο Τσίπρα η νίκη Μητσοτάκη- Όχι συγκυβέρνηση με ΝΔ

20:11 - 25 Μαϊ 2023 | Πολιτική
Ανδρουλάκης: Έργο Τσίπρα η νίκη Μητσοτάκη- Όχι συγκυβέρνηση με ΝΔ
Τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανέπτυξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (25/5).

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να έχει την εικόνα ενός κόμματος που κάνει παραγωγική αντιπολίτευση και το ίδιο θα πράξει μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε επίσης πως δεν λέει σε όλα "όχι" και πως η κοινοβουλευτική του ομάδα ψήφισε πολλά νομοσχέδια της κυβέρνησης ΝΔ, αλλά όταν πρέπει είναι και θα είναι απέναντί της.

Σε ερώτημα για το αν θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ σε περίπτωση που δεν έχει αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε αρνητικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν της λείπουν 2 -3 έδρες προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση.
 
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν έκανε καλή αντιπολίτευση και ουσιαστικά ο "φόβος" του Αλέξη Τσίπρα φταίει που η ΝΔ πήρε μεγάλη νίκη στις 21 Μαϊου.
 
Να σημειώσουμε τέλος πως ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε επί της ουσίας συζήτηση στη βάση των προγραμμάτων που έχουν τα κόμματα. Για το λόγο αυτό κατέθεσε και αίτημα να γίνει debate, ώστε να αναλύσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τις θέσεις τους για όλα τα κρίσιμα θέματα. Την οικονομία, το δημογραφικό, τις σχέσεις με την Τουρκία κλπ.
Τελευταία τροποποίηση στις 21:46 - 25 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.