• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Γερουλάνος-Δούκας: Διαμαρτύρονται για δημοσιογραφικό unfair εφημερίδας που φιλοξένησε άρθρα τους
21:37 - 14 Φεβ 2025

Γερουλάνος-Δούκας: Διαμαρτύρονται για δημοσιογραφικό unfair εφημερίδας που φιλοξένησε άρθρα τους

Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Δούκας διαμαρτύρονται, με κοινή τους δήλωση, για την «unfair», όπως την χαρακτηρίζουν, συμπεριφορά της εφημερίδας «Παραπολιτικά» απέναντί τους και απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

Τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενοχλήθηκαν επειδή η εφημερίδα συμπεριέλαβε άρθρα τους στο πρωτοσέλιδό της, υπό τον γενικό τίτλο «Νέο αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ».

«Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” μας ζήτησε να γράψουμε ένα άρθρο για την πορεία του ΠΑΣΟΚ ενόψει των Περιφερειακών Συνδιασκέψεων. Ανταποκριθήκαμε, όπως κάνουμε πάντα σε αιτήματα εφημερίδων, μεταφέροντας σε κείμενο αυτά που είπαμε και στην πρόσφατη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή», αναφέρουν αρχικά στην κοινή τους δήλωση οι κκ. Γερουλάνος και Δούκας.

«Με έκπληξη σήμερα [14/2] διαπιστώνουμε ότι στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας εμπλέκονται με τα άρθρα μας, οι φωτογραφίες μας και πρωτοσέλιδος τίτλος “Νέο αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ”.

Αυτό δημοσιογραφικά είναι unfair. Διαβεβαιώνουμε όσους ονειρεύονται “διαφοροποιήσεις” και “αντάρτικα” ότι στο ΠΑΣΟΚ όλες και όλοι αγωνιζόμαστε για να μπορεί να νικήσει στις εκλογές και να αλλάξει τη χώρα. Κάθε προσπάθεια δημιουργίας εσωκομματικών μετώπων ανήκει απλά στη σφαίρα της φαντασίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.