ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικος Έρωτας: Η επιστροφή της Λίντσεϊ Λόχαν μάς βάζει στο απόλυτο γιορτινό mood

07:23 - 05 Δεκ 2022 | Trends
Χριστουγεννιάτικος Έρωτας: Η επιστροφή της Λίντσεϊ Λόχαν μάς βάζει στο απόλυτο γιορτινό mood
Μετά από 10 χρόνια απουσίας, η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει με τη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix, Χριστουγεννιάτικος Έρωτας, η οποία υπόσχεται μία συνάντηση ικανή να αλλάξει μία ολόκληρη κοσμοθεωρία.

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι στην πλειοψηφία τους αρκετά κλισέ, και ίσως για αυτό τις αγαπάμε. Δύο άνθρωποι, συνήθως αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους, δένονται από ένα ατύχημα ή μία παρεξήγηση και ο έρωτας ανάμεσα τους δεν αργεί να φουντώσει.

Το Netflix φαίνεται πως επιλέγει κάθε χρόνο να ακολουθεί το συγκεκριμένο κλισέ για τις χριστουγεννιάτικες ταινίες του, και σίγουρα καθόλου δεν παραπονιόμαστε μιας και πάντα μπαίνουμε με έναν ευχάριστο τρόπο στο εορταστικό κλίμα που προστάζει η περίοδος που διανύουμε.

Φέτος όμως, πέρα από το χριστουγεννιάτικο κλίμα που πρόσφατα υποδεχτήκαμε, υπήρξε και ακόμα μία επιστροφή, αυτή της Λίντσεϊ Λόχαν. Η ηθοποιός, μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας από τα κινηματογραφικά δεδομένα, επιστρέφει στο Netflix με εορταστική διάθεση, και ο «Χριστουγεννιάτικος Έρωτας» της υπόσχεται να την μεταδώσει και σε εμάς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.