ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση για την Schneider Electric στα Manufacturing Excellence Awards 2021

13:54 - 07 Οκτ 2021 | Τεχνολογία
Διάκριση για την Schneider Electric στα Manufacturing Excellence Awards 2021
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ξεχώρισε στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, αποσπώντας το Silver βραβείο στην κατηγορία ‘Smart Factory’. Η διάκριση αφορά την παροχή του καινοτόμου λογισμικού EcoStruxure Augmented Operator Advisor της εταιρείας στις εγκαταστάσεις ψυχροστασίου της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε, με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου διακοπής των μηχανημάτων, την ελαχιστοποίηση του ανθρώπινου λάθους, την επιτάχυνση της λειτουργίας και της συντήρησης αλλά και την απεικόνιση δεδομένων εξοπλισμού μηχανημάτων και διεργασιών σε πραγματικό χρόνο.

Το EcoStruxure Augmented Operator Advisor σύστημα που εγκατέστησε  ο συνεργάτης, Depia Automations, επιτρέπει στον χειριστή να λάβει real-time δεδομένα μέσω της κάμερας του κινητού ή αντίστοιχα του tablet του. Τα δεδομένα εμφανίζονται με χρήση εικόνας, βίντεο ή με κάποιου είδους έγγραφο όπως το ηλεκτρολογικό σχέδιο ενός πίνακα. Η εφαρμογή είναι συμβατή με windows, android, iOS και ο χειριστής μπορεί πολύ εύκολα και γρήγορα να μετακινηθεί στον χώρο και να εντοπίσει αν υπάρχει κάποιο σφάλμα. Ακόμη, μέσω της εφαρμογής μπορεί να πραγματοποιηθεί εκπαίδευση των νέων χειριστών, παρακολουθώντας τα δεδομένα άμεσα. 

Για την Schneider Electric η ψηφιοποίηση της βιομηχανίας συνδέεται άμεσα με την επαυξημένη πραγματικότητα. Χρησιμοποιώντας αλγορίθμους αναγνώρισης εικόνας και σύγχρονες μεθόδους, παρέχει στους συνεργάτες της εργαλεία που κάνουν ασφαλέστερη και ταχύτερη την καθημερινότητά τους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα βέλτιστες πρακτικές για την μέγιστη απόδοση της επιχείρησής τους. 

Τα Manufacturing Excellence Awards που διοργανώθηκαν από την Boussias, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αλλά και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), επιβραβεύουν την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας, καθώς και εκείνων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.