ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple: Ξεπερνάει σε αξία τις Alphabet, Amazon και Meta μαζί

18:03 - 03 Νοε 2022 | Τεχνολογία
Apple: Ξεπερνάει σε αξία τις Alphabet, Amazon και Meta μαζί
Ο τεχνολογικός κολοσσός Apple αξίζει πλέον περισσότερο από άλλες κορυφαίες εταιρείες όπως η Alphabet, Amazon και Meta μαζί, μετά τη διαπραγμάτευση της Τετάρτης, η οποία οδήγησε τη χρηματιστηριακή της αξία στα 2,307 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, η κεφαλαιοποίηση των υπόλοιπων τριών τεχνολογικών κολοσσών αθροιστικά, ανήλθε σε 2,306 τρισεκατομμύρια δολάρια, στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης την Τετάρτη.

Η κεφαλαιοποίηση της μητρικής Google Alphabet ανήλθε σε 1,126 τρισεκατομμύρια δολάρια, της Amazon στα 939,78 δισεκατομμύρια δολάρια και της μητρικής Meta του Facebook στα 240,07 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ξεπερνά τις προσδοκίες η μετοχή της Apple

Όμως, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Business Insider,  η μετοχή της Apple ξεπέρασε τις προσδοκίες και τις προβλέψεις εσόδων και κερδών της Wall Street για το τέταρτο τρίμηνο.

Ειδικότερα, οι μετοχές του κατασκευαστή του δημοφιλούς iPhone αυξήθηκαν κατά 8%. Μάλιστα, στις τελευταίες πέντε συνεδριάσεις, η μετοχή της Apple σημείωσε άνοδο 0,16%, ενώ η Alphabet σημείωσε πτώση 5,7%, η Amazon υποχώρησε 17,0% και η Meta έχασε 7,6% κατά τη διάρκεια της ίδια περιόδου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.