ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Λανσάρει το πρώτο του ΑΑΑ shooter game για υπολογιστές

18:49 - 24 Νοε 2022 | Τεχνολογία
Netflix: Λανσάρει το πρώτο του ΑΑΑ shooter game για υπολογιστές
Όπως φαίνεται το Netflix προσδοκά να μπει φιλόδοξα στο χώρο του gaming με την πρώτη του ΑΑΑ παραγωγή για υπολογιστές.

Eπί του παρόντος, το Netflix προσφέρει απλά κάποια mobile games που είναι διαθέσιμα σε κινητά και tablets από την ίδια την εφαρμογή της υπηρεσίας. Ωστόσο, φαίνεται πως τα σχέδια της εταιρείας αλλάζουν και επεκτείνονται σε άλλες αγορές.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από μια αγγελία εργασίας, το νέο project θα ανήκει στην κατηγορία των shooters και με τη φιλοσοφία του live service, δηλαδή ενός κόσμου που θα εξελίσσεται συνεχώς (κάτι σαν το Destiny της Bungie).

Κάτι που σημειώνεται ακόμη είναι πως ο επικεφαλής του project δεν θα περιοριστεί από τις ανάγκες εμπορικής εκμετάλλευσης, αφού όλα τα Netflix games μέχρι σήμερα δεν προσφέρονται με διαφημίσεις ή δεν έχουν λειτουργίες που πρέπει να ξεκλειδωθούν με χρήματα.

Όπως είναι λογικό, οι προσδοκίες είναι υψηλές, μιας και οι μεταγραφές που έχουν γίνει από το χώρο του gaming είναι πολύ δυνατές (το 2021, το Netflix πήρε τον πρώην διευθυντή του Overwatch από την Activision Blizzard για τη δημιουργία ενός στούντιο με έδρα στο Los Angeles).

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως μόλις το 1% των χρηστών της πλατφόρμας δείχνει να ασχολείται με τα προσφερόμενα games αυτή τη στιγμή, κάτι που θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:09 - 24 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.