ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

IST College και Ε.Β.Ε.Α προσφέρουν 5 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακό

09:44 - 16 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
IST College και Ε.Β.Ε.Α προσφέρουν 5 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακό
Το IST College και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας τους και του Μνημονίου Συνεργασίας που έχουν συνυπογράψει, προκηρύσσουν την χορήγηση, 5 υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο πρόγραμμα ΜΒΑ, για τα στελέχη εταιριών-μελών του Ε.Β.Ε.Α.

Οι υποτροφίες για το πρόγραμμα ΜΒΑ, που ξεκινά στις 27 Οκτωβρίου 2020, προσφέρουν κάλυψη των διδάκτρων σε ποσοστό 50%.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή αυτοπροσώπως στο IST College Λ. Συγγρού 68, 11742 Αθήνα.

Καταληκτική Ημερομηνίας Υποβολής Αιτήσεων:
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Στα δικαιολογητικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «Υποτροφίες IST College -Ε.Β.Ε.Α» *Προκειμένου οι αιτήσεις να γίνουν δεκτές, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις αποδοχής του προγράμματος.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση συμμετοχής
  • Επικυρωμένο Αντίγραφο Πτυχίου και Αναλυτική Βαθμολογία
  • Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Σύντομη συνοδευτική επιστολή όπου ο υποψήφιος θα δηλώνει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και για τη λήψη της υποτροφίας
  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Οι υποτροφίες θα δοθούν με επιλογή και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν στην Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών για συνέντευξη, είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στην ιστοσελίδα του IST College www.ist.edu.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο IST College στο τηλέφωνο: 210-4822222 και στην ιστοσελίδα www.ist.edu.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.