ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε ο πρώην σύζυγος του θύματος

20:50 - 04 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε ο πρώην σύζυγος του θύματος
Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/6) ο 75χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τον δικηγόρο του λίγο μετά τις 18:20.

Ομολόγησε το έγκλημά του, υποστηρίζοντας πως είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ παρέδωσε και το 32αρι πιστόλι του με το οποίο προχώρησε στη δολοφονία της 64χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες και κατέληξε μπροστά από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στην Αγία Βαρβάρα, χθες (3/6) το βράδυ. Οι Αρχές εντόπισαν τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο και στον λαιμό και κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:56 - 04 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.