ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας για την κατηγορούμενη

18:07 - 30 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Επίθεση με βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας για την κατηγορούμενη
Την ερχόμενη Τρίτη 5 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Η συνεδρίαση της Πέμπτης, πάντως, ήταν συγκλονιστική, με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, του θύματος της επίθεσης να κόβει την άνασα.

Στο δικαστήριο βρέθηκε αυτή τη φορά και η κατηγορούμενη, η οποία μάλιστα δεν ζήτησε ούτε μία φορά συγγνώμη. Η στάση της ενόχλησε συγγενείς της Ιωάννας που σε πολλές περιπτώσεις εκνευρίστηκαν και της επιτέθηκαν φραστικά.

Στο τελευταίο διάλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας και πριν το δικαστήριο διακόψει για την ερχόμενη Τρίτη, 5 Οκτωβρίου η Ιωάννα με θάρρος και παρρησία απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη, λέγοντάς της: 

«Δε θες να με κοιτάξεις; Να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει», είπε η Ιωάννα στην κατηγορούμενη και πρόσθεσε κοιτάζοντάς την κατά πρόσωπο: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις ναι παίζεις. "Κοριτσάκι μου" όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτυλιστεί».

Με τη λήξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας η Ιωάννα κάλεσε την κατηγορούμενη να σταματήσει να παίζει θέατρο, να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική της και του δικαστηρίου. Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας και όταν βγει από τη φυλακή, όσο κι αν κάτσει η συμπεριφορά της δείχνει ότι θέλει να με αποτελειώσει», είπε. Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δήλωσε: 

 «Θέλω να πω γι' αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγω γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε. Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορα που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θεατρο, δε υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Πιστεύω πως όταν βγει απο τη φυλακή, και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, θα θελήσει να με αποτελειώσει».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:25 - 30 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.