ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορονοϊός: Παραμένει το πλαφόν των 1.000 θεατών ανά αγώνα

19:36 - 12 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Κορονοϊός: Παραμένει το πλαφόν των 1.000 θεατών ανά αγώνα
Την παράταση των μέτρων κατά του κορονοϊού για μια εβδομάδα αποφάσισε η κυβέρνηση, κατόπιν σχετικής εισήγησης των επιστημόνων.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, Τετάρτη 12/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίστηκε τα μέτρα που ισχύουν, να παραταθούν για μια εβδομάδα».

Σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, πέραν των λοιπών μέτρων που ως τις 23 Ιανουαρίου παραμένουν σε ισχύ, κατόπιν σχετικής εισήγησης της επιστημονικής επιτροπής, συνεχίζει να υφίσταται η πληρότητα ως το 10% της χωρητικότητας με πλαφόν ανά γήπεδο τους 1.000 θεατές, οι οποίοι πρέπει να εμβολιασμένοι.

Επί του πρακτέου αυτό σημαίνει ότι το μέτρο θα «πιάσει» πέραν της επερχόμενης 18ης αγωνιστικής στη Super League που περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στις 16/1, και την 19η αγωνιστική, όπως επίσης και τα πρώτα ματς της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των οποίων είναι προγραμματισμένο να γίνει και το έτερο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στις 19/1 στην Τούμπα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.