ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπιμπίλας: Ο Φιλιππίδης μού ζήτησε να αποτρέψω καταγγελίες

14:04 - 13 Σεπ 2022 | Ειδήσεις
Μπιμπίλας: Ο Φιλιππίδης μού ζήτησε να αποτρέψω καταγγελίες
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν την Τρίτη (13/9) ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στη δίκη Φιλιππίδη.

Ο Μπιμπίλας είπε πως ο Φιλιππίδης είχε σε κάθε παράσταση και μία άλλη κοπέλα, εν γνώσει μάλιστα της γυναίκας του.

«Έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια ότι ο Πέτρος είχε κάποια άλλη κοπέλα… Μου μιλούσε για όλα αυτά η Ελπίδα, κρυφά όμως από τον Πέτρο. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως εκείνη μάθει αυτά που συνέβαιναν. Πολλές φορές κρύβαμε το κινητό μας για να μη το βρει. Ήταν πολύ βασανιστικό. Η Ελπίδα έτρεχε σε ψυχολόγους, είχε θυμώσει πάρα πολύ, είχε βάλει ντεντέκτιβ τα πρώτα χρόνια του γάμου. Είχε φτιάξει μια κατάσταση στο μυαλό της ότι όλες οι γυναίκες κυνηγάνε τον Πέτρο. Όμως εμείς βλέπαμε πως ο Πέτρος τις κυνηγάει», υποστήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Τον αγάπησα τόσο πολύ σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος. Του εμπιστεύτηκα την προσωπική μου ζωή. Περνούσα έναν χωρισμό δύσκολο και ο Πέτρος και η Ελπίδα μου στάθηκαν σαν αδέλφια. Και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω, ούτε όμως και ότι έμαθα μετά».

Στην κατάθεσή του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για έναν βιασμό κατ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, ο κ. Μπιμπίλας κατάγγειλε επίσης επιχείρηση παρεμβάσεων από τη μεριά του κατηγορούμενου.

"Είχαν βγει οι πρώτες καταγγελίες με πήρε μέσα σε σύγχυση – το καταλάβαινα από τη φωνή του – και μου είπε αν υπάρχουν άλλες καταγγελίες σε βάρος του και ότι αυτές οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν (Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου) δεν θα ξαναβρούν δουλειά. Και μου είπε να πάρω μια κοπέλα και να της πω να μη μιλήσει", σημείωσε.

Ο κ. Μπιμπίλας υποστήριξε επίσης τις καταγγέλουσες, λέγοντας πως δεν είναι γνωστές, δεν κάνουν καριέρα στο θέατρο και ούτε αυτό επιδιώκουν. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε έκαναν τις καταγγελίες στο ΣΕΗ και όχι δημόσια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.